Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 13g4.1kcal0g0.8g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g60kcal1.4g5.8g2.8g2.8g
Valittu annoskoko75g30kcal0.7g2.9g1.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna38g15kcal0.4g1.5g0.7g0.7g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.9g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847