Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.7g3.2kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 3.9g12kcal0g2.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g96kcal5.6g9.8g3.2g2.4g
Valittu annoskoko75g48kcal2.8g4.9g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g24kcal1.4g2.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g64kcal3.7g6.5g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896