Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vadelma 29g12kcal0.3g1.2g0.2g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe1.4g4.2kcal0g0.8g0g0.6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 5.8g17kcal0.9g0g1.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 17g7.4kcal1.7g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g8.7g36kcal6.8g0.5g0.8g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)8.7g30kcal1.2g4.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g261kcal21.8g20.8g8.8g3.4g
Valittu annoskoko75g131kcal10.9g10.4g4.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna38g65kcal5.5g5.2g2.2g0.9g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g5.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177