Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 15g8.5kcal1.4g0.5g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.9g0.3kcal0g0g0g2.5g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl18g106kcal4.2g1.2g9.5g1.2g
Vehnälese 2.6g6kcal0.4g0.4g0.1g1g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.5g17kcal0.7g0.2g1.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g376kcal21.8g7g28.8g10g
Valittu annoskoko75g188kcal10.9g3.5g14.4g5g
Annoskoko puolitettuna38g94kcal5.5g1.8g7.2g2.5g
Arvot/100g100g251kcal14.5g4.7g19.2g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855