Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 57g83kcal9.2g0g5.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha11g33kcal0.4g0.7g3.2g0g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g235kcal19.6g1.6g16.8g0.2g
Valittu annoskoko75g118kcal9.8g0.8g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g59kcal4.9g0.4g4.2g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13g1.1g11.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571