Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 21g30kcal4.8g0g1.1g0g
Sipuli, paistettu 2.6g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 5.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g10g38kcal2.9g0.2g2.7g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.2g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g312kcal19.2g25.8g13.6g1.4g
Valittu annoskoko75g156kcal9.6g12.9g6.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g78kcal4.8g6.5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g208kcal12.8g17.2g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921