Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g19g11kcal1.1g0.8g0.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.1g8.3kcal0.3g1.6g0g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g42g58kcal7.9g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g192kcal20.2g5.8g9.6g1g
Valittu annoskoko75g96kcal10.1g2.9g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g48kcal5.1g1.5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.9g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111