Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.8g0.8kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)12g16kcal2.5g0g0.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g85kcal7.8g1g5.4g0.4g
Valittu annoskoko75g43kcal3.9g0.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal2g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g0.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836