Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g47g61kcal8g0.5g3g0g
Sitruuna 100g14g5.1kcal0.1g0.8g0.2g0g
Lime, kuorittu, annos 50g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g144kcal16.4g4.2g6.6g0.2g
Valittu annoskoko75g72kcal8.2g2.1g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g36kcal4.1g1.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g95kcal10.9g2.8g4.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263