Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.3g7.3kcal0.2g1.4g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g117kcal7.6g8.8g5.4g2.6g
Valittu annoskoko75g59kcal3.8g4.4g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g29kcal1.9g2.2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g78kcal5g5.8g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970