Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)18g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%9g16kcal0.6g0.1g1.4g0.2g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g112kcal9.6g5.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko76g56kcal4.8g2.8g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g28kcal2.4g1.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.7g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475