Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1g2.4kcal0g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)7.8g29kcal2.3g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%10g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g85kcal5g2.8g5.4g0g
Valittu annoskoko76g42kcal2.5g1.4g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal1.3g0.7g1.4g0g
Arvot/100g100g56kcal3.3g1.9g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103090