Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot13g36kcal1.8g0.1g3.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g318kcal27g0.4g23.4g0g
Valittu annoskoko76g159kcal13.5g0.2g11.7g0g
Annoskoko puolitettuna38g79kcal6.8g0.1g5.9g0g
Arvot/100g100g210kcal17.9g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973