Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 31g12kcal0.3g2.4g0g0.6g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g59kcal1.6g5.8g3g1.2g
Valittu annoskoko76g29kcal0.8g2.9g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g15kcal0.4g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.1g3.8g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153