Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g36g12kcal0.1g2.6g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Leseseos (3 viljan)3.6g9kcal0.6g1.2g0.2g1.1g
Sokeri 1.5g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g257kcal5g32g11.4g4g
Valittu annoskoko76g128kcal2.5g16g5.7g2g
Annoskoko puolitettuna38g64kcal1.3g8g2.9g1g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.2g7.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109