Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.8g20kcal0.1g0.2g2g0g
Kaurahiutale 2.9g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Atria kevyt jauheliha51g87kcal9.7g0g5.1g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g7.3g24kcal1.2g0.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g305kcal24.6g4.6g20.2g0.6g
Valittu annoskoko76g152kcal12.3g2.3g10.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g76kcal6.2g1.2g5.1g0.2g
Arvot/100g100g202kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203