Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.2kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell8.7g10kcal2g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g54kcal5g3.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko76g27kcal2.5g1.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g14kcal1.3g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g36kcal3.3g2.4g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094