Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Seiti, pakasteena - Findus22g15kcal3.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g41kcal7.4g1.4g0.2g1g
Valittu annoskoko76g21kcal3.7g0.7g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g10kcal1.9g0.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g27kcal4.9g0.9g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750