Chili con carne

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputtu sipuli, pienitty paprika ja raastettu porkkana.

Lisää tilkka vettä, tomaattimurska ja loput ainekset.

Mausta suolalla, chilikastikkeella, mustapippurilla, chilijauheella ja yrttimausteilla mielesi mukaiseksi.

Tarjoile hyvän täysjyväleivän, villiriisiseoksen tai nachojen kanssa.

Koristele annos miedoilla pepperoneilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 400g15g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Maissi (makea), Rainbow6.3g5kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g9g8.5kcal0.4g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g3.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Pepperoni, mieto kokonainen ((eldorado)), annos 55g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Makea chilikastike rainbow1.2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g112kcal7.8g9.2g4.6g1g
Valittu annoskoko76g56kcal3.9g4.6g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g28kcal2g2.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g74kcal5.1g6g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145614