Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 165g125kcal3.1g25.5g0.3g1.6g
Parsakaali (Pirkka)104g31kcal4.8g2.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.2g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g29g97kcal6.3g0.1g8.1g0g
Vesi415g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g532kcal29.6g60g17.8g4.4g
Valittu annoskoko750g266kcal14.8g30g8.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna375g133kcal7.4g15g4.5g1.1g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056