Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 171g549kcal45.9g0g41g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g214g750kcal27.4g149.3g4.1g6.9g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen214g71kcal7.1g10.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 94g134kcal11.8g0.3g9.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.7g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3121kcal186.4g325.4g118.8g15.4g
Valittu annoskoko750g1561kcal93.2g162.7g59.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna375g780kcal46.6g81.4g29.7g3.9g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518