Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 601g1330kcal105.1g0g102.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)23g28kcal0.7g0.9g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fetajuusto, Valio68g182kcal12.8g0.7g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3207kcal248g4.8g246g0.2g
Valittu annoskoko750g1603kcal124g2.4g123g0.1g
Annoskoko puolitettuna375g802kcal62g1.2g61.5g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923