Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 438g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Juustoraaste emmental punaleima94g366kcal27.2g0g28.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 31g81kcal8.4g0g5.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 188g619kcal3.8g5.6g65.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2384kcal87.6g51.4g200.6g15.8g
Valittu annoskoko750g1192kcal43.8g25.7g100.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna375g596kcal21.9g12.9g50.2g4g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718