Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 375g777kcal60.8g0g60g0g
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g1713kcal130.6g25.6g121.6g15.8g
Valittu annoskoko750g857kcal65.3g12.8g60.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna375g428kcal32.7g6.4g30.4g4g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914