Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 210g159kcal3.9g32.4g0.4g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g131g26kcal1.3g3.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 79g236kcal18g0g18.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.3g0g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1502g879kcal48.2g76.4g39g5.8g
Valittu annoskoko751g439kcal24.1g38.2g19.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna375g220kcal12.1g19.1g9.8g1.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302