Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 501g537kcal115.8g0g7.5g0g
Currytahna punainen40g104kcal0.8g3.6g9.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]171g575kcal20.5g0g63.1g0g
Aurajuusto40g136kcal8g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g2706kcal290.2g7.2g183.6g0g
Valittu annoskoko752g1353kcal145.1g3.6g91.8g0g
Annoskoko puolitettuna376g677kcal72.6g1.8g45.9g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996