Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali417g88kcal5g14.2g0.8g8.8g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.2g0g28.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g52g21kcal0.7g4.2g0.2g0g
Aurajuusto33g113kcal6.7g0g9.7g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g1751kcal86.6g41.8g136.4g17.6g
Valittu annoskoko753g875kcal43.3g20.9g68.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna376g438kcal21.7g10.5g34.1g4.4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072