VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt6393g2941kcal204.6g306.9g95.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g803kcal0.1g195.6g0.1g3.4g
Sokeri 192g779kcal0g191.6g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g36g117kcal2.7g19.4g2.5g0.9g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g659g936kcal82.4g2g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g11151kcal579.6g1431g332.8g8.6g
Valittu annoskoko7520g5576kcal289.8g715.5g166.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna3760g2788kcal144.9g357.8g83.2g2.2g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302