Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3739g4202kcal790g0g112.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3205g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 107g116kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Sipuli 427g129kcal5.3g20.5g0.9g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g8894kcal1607.4g75.8g227.6g19g
Valittu annoskoko7520g4447kcal803.7g37.9g113.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna3760g2223kcal401.9g19g56.9g4.8g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564