Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3200g6250kcal598.1g0g432g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1333g467kcal32g62.7g6.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1333g1133kcal13.3g46.7g93.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1067g853kcal34.1g64g53.3g0g
Sipuli 587g178kcal7.3g28.2g1.2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g17762kcal1369.6g403.2g1173g20g
Valittu annoskoko7520g8881kcal684.8g201.6g586.5g10g
Annoskoko puolitettuna3760g4441kcal342.4g100.8g293.3g5g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329