Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 112g989kcal0g0g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)40g28kcal0.2g3.7g1.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)40g104kcal0.8g3.6g9.6g0g
Pirkka luomu tomaattimurska3996g1199kcal55.9g259.7g20g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2397g3190kcal202.3g422g47.9g119.9g
Hunaja 160g528kcal0.8g129.1g0g0g
Viinietikka 240g50kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g12550kcal541.2g1702.8g384.4g258.4g
Valittu annoskoko7520g6275kcal270.6g851.4g192.2g129.2g
Annoskoko puolitettuna3760g3138kcal135.3g425.7g96.1g64.6g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570