Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g1200g2879kcal131.9g36g239.9g2.4g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g900g396kcal19.8g72g2.7g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g900g243kcal8.1g45g2.7g23.4g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)60g432kcal0.6g2.4g48g0g
Chili mausteseos, Old El Paso12g34kcal1g5.9g0.7g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g1200g240kcal13.2g34.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15048g8715kcal359.8g417.2g610.4g60.8g
Valittu annoskoko7524g4358kcal179.9g208.6g305.2g30.4g
Annoskoko puolitettuna3762g2179kcal90g104.3g152.6g15.2g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577