Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)40g28kcal0.2g3.7g1.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)40g104kcal0.8g3.6g9.6g0g
Pirkka luomu tomaattimurska4000g1200kcal56g260g20g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2400g3193kcal202.6g422.4g48g120g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Viinietikka 240g50kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15056g12563kcal542g1704.6g384.8g258.6g
Valittu annoskoko7528g6282kcal271g852.3g192.4g129.3g
Annoskoko puolitettuna3764g3141kcal135.5g426.2g96.2g64.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570