Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 225g516kcal16.6g92.7g6.7g6.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g17g152kcal0g0g16.9g0g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä169g304kcal42.2g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g2131kcal125g218g79g25.2g
Valittu annoskoko754g1065kcal62.5g109g39.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna377g533kcal31.3g54.5g19.8g6.3g
Arvot/100g100g141kcal8.3g14.5g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850