Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 5604g6003kcal1294.6g0g84.1g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g841g6137kcal8.4g8.4g672.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti196g355kcal5.3g23.5g27.5g0g
Valkosipuli 168g182kcal13.3g27.4g1g3.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g112g53kcal1.7g8.2g1.3g3.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro112g34kcal2.4g4.7g0.6g3.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g168g367kcal38.7g0.2g23.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g168g1093kcal50.4g0g67.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g140g160kcal1.2g8.8g14.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15064g28775kcal2832.4g163.4g1784g30.8g
Valittu annoskoko7532g14388kcal1416.2g81.7g892g15.4g
Annoskoko puolitettuna3766g7194kcal708.1g40.9g446g7.7g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029