Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6400g1350kcal76.8g217.6g12.8g134.4g
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.2g0.6g1.6g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Soijakastike 160g97kcal8.3g15.2g0.1g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Ruohosipuli, tuore320g86kcal4.5g12.2g1.9g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g9998kcal210.6g582.8g753.8g294.2g
Valittu annoskoko7536g4999kcal105.3g291.4g376.9g147.1g
Annoskoko puolitettuna3768g2500kcal52.7g145.7g188.5g73.6g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764