Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2336g4672kcal467.2g0g303.7g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)72g490kcal0.7g0.7g54g0g
Perunasipulisekoitus 500g1168g794kcal18.7g174g1.2g0g
Suolapähkinä 32g191kcal7.9g3.2g15.9g2.4g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow3800g1520kcal79.8g258.4g15.2g114g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g16533kcal1164.4g885g900.4g233g
Valittu annoskoko7536g8267kcal582.2g442.5g450.2g116.5g
Annoskoko puolitettuna3768g4133kcal291.1g221.3g225.1g58.3g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722