Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g88g12kcal1.7g1.1g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 145g206kcal18.1g0.4g14.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 438g332kcal8.2g67.5g0.9g4.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 39g348kcal0g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g1850kcal57.8g145g112.2g10.2g
Valittu annoskoko754g925kcal28.9g72.5g56.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna377g463kcal14.5g36.3g28.1g2.6g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174