Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.6g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow749g599kcal31.5g97.4g6.7g23.2g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)416g146kcal10g19.6g2.1g10.8g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1166g1981kcal221.4g0g116.6g0g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1499g1141kcal28.2g232.3g3g15g
Vesi, vesijohtovesi 3330g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15080g8969kcal597.8g733g368.8g123.8g
Valittu annoskoko7540g4485kcal298.9g366.5g184.4g61.9g
Annoskoko puolitettuna3770g2242kcal149.5g183.3g92.2g31g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278