Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g5738g5452kcal1147.7g0g97.6g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g667g1735kcal20g30g180.2g0.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1134g3828kcal136.1g0g419.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15080g22030kcal2607.6g60g1395g1.4g
Valittu annoskoko7540g11015kcal1303.8g30g697.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna3770g5507kcal651.9g15g348.8g0.4g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270