Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 138g105kcal2.6g21.3g0.3g1.4g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g125g200kcal12.1g9.6g12.2g0.9g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g38g49kcal4.1g0.6g3.4g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1511g781kcal40.2g73g34.4g8.4g
Valittu annoskoko756g391kcal20.1g36.5g17.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna378g195kcal10.1g18.3g8.6g2.1g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530