Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2341g4682kcal468.2g0g304.3g0g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)72g491kcal0.7g0.7g54.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g1171g796kcal18.7g174.4g1.2g0g
Suolapähkinä 32g191kcal8g3.2g16g2.4g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow3808g1523kcal80g258.9g15.2g114.2g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g16568kcal1167g886.8g902.4g233.4g
Valittu annoskoko7552g8284kcal583.5g443.4g451.2g116.7g
Annoskoko puolitettuna3776g4142kcal291.8g221.7g225.6g58.4g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722