Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 799g5796kcal9.5g3.2g649.6g0g
Sokeri 453g1838kcal0g452.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 293g592kcal37.5g0.9g49.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1039g3564kcal105.8g727.1g12.5g36.4g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Raparperi 1065g359kcal7.4g58.6g1.1g14.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1065g411kcal1.7g86.9g1g16g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.6g2.8g0g
Sokeri 213g865kcal0g212.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 48g161kcal0g39.1g0g0.7g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g1065g3729kcal149.1g596.6g79.9g106.5g
Voi 533g3864kcal6.3g2.1g433g0g
Sokeri 340g1379kcal0g339.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 533g1828kcal54.3g372.9g6.4g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g49443kcal751.6g5931.4g2471.2g386.4g
Valittu annoskoko7552g24722kcal375.8g2965.7g1235.6g193.2g
Annoskoko puolitettuna3776g12361kcal187.9g1482.9g617.8g96.6g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790