Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g6427g2121kcal38.6g359.9g12.9g160.7g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)579g3644kcal0g0g404.9g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 514g1699kcal2.6g415.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g14927kcal82.4g1550.8g835.6g321.4g
Valittu annoskoko7552g7464kcal41.2g775.4g417.8g160.7g
Annoskoko puolitettuna3776g3732kcal20.6g387.7g208.9g80.4g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498