Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 315g697kcal55.1g0g53.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus126g441kcal17.6g0.6g40.3g0g
Aurajuusto79g267kcal15.7g0g22.8g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl104g138kcal13.7g0.3g8.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 45g125kcal0.9g1.3g12.6g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 6.7g21kcal0.7g1.5g0.7g2.9g
Basilika, kuivattu 6.7g17kcal1g1.4g0.3g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3580kcal214.4g22.2g289g13.8g
Valittu annoskoko756g1790kcal107.2g11.1g144.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna378g895kcal53.6g5.6g72.3g3.5g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.5g19.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771