Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali191g40kcal2.3g6.5g0.4g4g
Porkkana 37g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g150g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g23g79kcal1.4g17.1g0.4g0.5g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 120g273kcal22.8g0g20.4g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g150g50kcal5g7.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1117kcal73.8g86.6g52.2g12.4g
Valittu annoskoko756g559kcal36.9g43.3g26.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna378g279kcal18.5g21.7g13.1g3.1g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727