Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2453g1472kcal36.8g318.9g2.5g22.1g
Purjosipuli 1577g361kcal28.5g37.9g3.2g33.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g3717kcal134.4g721.6g11.6g111.4g
Valittu annoskoko7560g1859kcal67.2g360.8g5.8g55.7g
Annoskoko puolitettuna3780g929kcal33.6g180.4g2.9g27.9g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850