Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g6856g7199kcal548.5g959.9g137.1g685.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 253g2234kcal0g0g252.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g361g1400kcal119.1g0g102.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g21704kcal1335.8g1922.6g984.4g1371.4g
Valittu annoskoko7560g10852kcal667.9g961.3g492.2g685.7g
Annoskoko puolitettuna3780g5426kcal334g480.7g246.1g342.9g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308