Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2240g3718kcal425.6g0g224g0g
Sipuli (kuorittu)392g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot1120g392kcal14.6g67.2g3.4g16.8g
Peruna, keskikokoinen 60g2352g1411kcal35.3g305.8g2.4g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g12814kcal978g890g581.6g128.6g
Valittu annoskoko7560g6407kcal489g445g290.8g64.3g
Annoskoko puolitettuna3780g3203kcal244.5g222.5g145.4g32.2g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320