Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 500g195kcal5.1g35g1g12.7g
Aurajuusto50g170kcal10g0g14.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)50g63kcal1.6g2.1g5g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.2g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g1119kcal45.8g86.4g59g27g
Valittu annoskoko758g559kcal22.9g43.2g29.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna379g280kcal11.5g21.6g14.8g6.8g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217